lidiyass!

Kategori: Allmänt

SLITEN

Hej finisar! Jag är redan så skoltrött att jag inte ens vet vilken dag det är. Jag trodde det var måndag idag? lool, jaja onsdag är ju en dag närmare fredag och helg. Fan va skönt!. Stanna hema idag, måste verkligen återhämta mig. Är helt slut!. Nu ska jag påbörja lite projekt Rensa garderoben. Jag är säker på att jag kanappt anväder 50% av vad som finns där, alltså är det hög tid för en rensning. Det kommer nog ta hela dagen, men det måste göras så det är lika bra ayy sätta igång. Sen ska jag nog fixa käk o kolla på Love & hip hop Hollywood. PUSS!!

 

† BRA HELG MED SKÖNA MÄNNISKOR

ZUUUP BABES!! kom hem för en stund sen från en gaaaaaleeen helg med massa sköna människor. Vet inte vart jag ska börja.... har aldrig vart så här säms med uppdatering här på bloggen. Har bara tappat min blogglust helt typ. Nu senaste tiden så har det vart  massa drama&komedi i mitt liv. Både bra och dåligt såklart. blabblabla.... skulle gärna vilja förklara allt men mitt liv är så mycket mer än   harry poter boken. Men iallafall jag har haft en super bra helg. I fredags efterskolan tog jag tåget t gävle där jag träffade födelsedags tjejen Noura, saade och diana. I lördags var det verkligen turn upppp. Hade verkligen en grym kväll!!!. PUSSS!!

 

 

† LÖRDAG

'

Lördag.Vaknade extremt trött. Kunde inte hålla ögonen öppna. Men nu har jag piggnat till ( bara för att mina kusiner är här, älskade<3). Har bara varit hemma idag och tagit lung med släkt och familj. Fick även en ny mobil eftersom jag slarvade bort min gamla i Ethiopien... lool. Hoppas ni får en fortsatt toppen lördag. PUSS!!!

 

 

 

 

Sommaren #2014

Hej till alla! Det har varit lite tyst här på bloggen de senaste veckorna vilket beror på att jag har varit bortrest samt har jag kunnat blogga där men har inte haft lust. Ville bara njuta hela sommaren och just have fun. Men nu börjar livet allt som vanligt!! Skolan är igång, Gymnasiet vilket jag hamnar med en ny klass och bra lärare. Känns rätt så bra!! Nu hoppas jag att ni är nöjda med uppdateringen efter 10049024 år. Har massa saker och visa!! Nu ska jag fortsätta städa lite i mitt rum, ligger kläder exakt över allt. PUSSSSS

Hoppas ni har haft ett grymt sommarlov, mitt har varit BÄST!!